
- неділя, 18 травня 2025 р.
- Події
Івент-маркетинг у ресторанній сфері — це більше, ніж просто організація подій. Це про емоції, які переживають люди. А емоції — найсильніший інструмент реклами!
Сьогодні студенти мали нагоду поспілкуватися з @roksolana_huzak_ , CEO популярних закладів на вулиці Кобилянської — La Pasta та Дім18. Вона поділилася своїм досвідом, кейсами та розповіла про закулісся успішних заходів.
Що обговорювали:
- Фестивалі «Незалежність» та «Свято урожаю вина»
- Як працює ситуативний маркетинг у ресторанному бізнесі
- Чому важливо вміти працювати в команді та ефективно комунікувати з партнерами
Попереду — серія бізнес-сніданків, де кожен зможе глибше зануритись у теми, які вас цікавлять.
До нових зустрічей і натхнення на власні кейси!